Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Geruchten 7 juni 2012
Leestijd: 1 minuut

Is dit de achterkant van de ‘iPhone 5’?

Tussen al het nieuws over nieuwe Macs komt er zo nu en dan ook wat informatie naar buiten over de volgende iPhone. ETradeSupply, een bedrijf dat handelt in onderdelen, zegt de achterkant van de nieuwe ‘iPhone 5’ in handen te hebben.

ETradeSupply plaatste via YouTube een filmpje waarin de achterkant wordt bekeken. Daarin is duidelijk te zien dat de achterkant langer is dan die van de iPhone 4S. Dat zou de eerdere berichten bevestigen dat de iPhone groter wordt. Daarnaast zitten alle kabelingangen nu aan aan de onderkant en valt op dat de dockconnector een stuk kleiner is.

Het komt de makers van het filmpje natuurlijk erg goed uit dat deze iPhone-achterkant alles heeft waar de afgelopen tijd over is gespeculeerd. Een groter scherm, een kleiner dock en een koptelefoon ingang aan de onderkant. Of deze achterkant echt bij de toekomstige ‘iPhone 5’ hoort is afwachten. Het is verstandig om het filmpje op dit moment met een korreltje zout te nemen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit de achterkant van de ‘iPhone 5’?
Sluiten