Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 18 juni 2012

iPhone 5 ‘prototype’ komt van Nederlander

Afgelopen vrijdag dachten we even dat we een bijzondere blik in de keuken van Apple’s iPhone-ontwikkeling kregen. Er doken foto’s op van wat leek een prototype iPhone ‘5’ te zijn. De foto’s waren afkomstig van de Chinese website iPhone中文网 en doordat de afwerking niet erg goed was vroegen we ons af of dit wel klopte.

Niet heel veel later kwam de aap uit de mouw: de Nederlandse ontwerper ‘Martin’ uit Utrecht bleek een ontwerp gemaakt te hebben van een iPhone 5 en heeft dit op Flickr geplaatst. Net als in een eerder filmpje heeft de telefoon in de mockup een kleinere dockconnetector, zit de koptelefoon-ingang aan de onderkant en heeft de achterkant een mat vlak. Daarnaast ziet de telefoon er langer uit.

Toen de eerste foto’s vorige week online verschenen heerste er al scepsis op de OMT-redactie over de echtheid ervan. Uiteindelijk bleken onze vermoedens dus waar. Omdat het ontwerp er wel goed uitziet en wellicht een indruk geeft van wat Apple in petto heeft, plaatsen we de foto’s alsnog. Wat denk jij, ziet de toekomstige iPhone er zo uit?

iPhone '5' mockup
iPhone '5' mockup

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhone 5 ‘prototype’ komt van Nederlander
Sluiten