Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 21 juni 2012
Leestijd: 1 minuut

‘iPhone 5 blaast Galaxy III weg’

Foxconn baas Terry Gou heeft de smaak te pakken. Zo zei hij eerder dat zijn bedrijf voorbereidingen treft voor het produceren van een nieuwe Apple TV, een bericht dat later weer werd ingetrokken. Nu adviseert de CEO consumenten om te wachten met het kopen van een Samsung Galaxy S III, omdat de iPhone 5 veel beter wordt.

Of dat betekent dat hij ook daadwerkelijk weet wat de nieuwe iPhone brengt is onduidelijk. In hetzelfde interview ontpopt Gou zich namelijk als echte Samsung-hater. De Koreaanse hardwaremaker zou andere bedrijven verklikken en daarom ‘kapotgemaakt’ moeten worden.

Stel nou dat Gou écht wat over de iPhone 5 weet, hoe zou deze dan de Galaxy kunnen verslaan? Qua schermformaat valt er weinig te winnen omdat geruchten voorspellen dat de iPhone een 4-inch scherm krijgt terwijl de Galaxy S III al een 4.8-inch scherm heeft. Wel is denkbaar dat Apple meer pixels in het scherm stopt. Waarschijnlijk zal de camera van de nieuwe iPhone ook de S III voorbij streven aangezien laatstgenoemde de zelfde camera heeft als de iPhone 4S.

Waar Apple wellicht de meeste punten kan scoren is bij het ontwerp van de nieuwe iPhone. De verwachting is dat dit model dunner wordt maar wel de strakke vormen van de huidige iPhone aanhoudt.

Wat denk jij, is Gou écht zo enthousiast over de nieuwe iPhone of zoekt hij gewoon ruzie met Samsung?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iPhone 5 blaast Galaxy III weg’
Sluiten