Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 13 juni 2012

Find Friends en Find iPhone krijgen update

In alle consternatie omtrent iOS 6, Mountain Lion en Retina MacBooks zouden we bijna vergeten dat Apple ook nog nieuwe versies heeft gemaakt van Find my iPhone en Find my Friends. In versie 2.0 heten ze nu Find iPhone en Find Friends. Voor de rest lijken de vernieuwingen vooral op cosmetisch vlak te liggen.

Find iPhone

Find iPhone geeft nog steeds een overzicht van al je devices. Het is nu met drie grote knoppen echter makkelijker gemaakt om je telefoon op afstand direct te blokkeren, te wissen of om een geluid te laten afspelen. Ook heeft het dezelfde ‘skeuomorphistische’ looks overgenomen van Find Friends.

Find Friends

Find Friends kent ook vooral uiterlijke aanpassingen. Voor beide applicaties maakt Apple gebruik van haar nieuwe TomTom kaarten. Find iPhone 2.0 en Find Friends 2.0 zijn vooralsnog alleen beschikbaar voor ontwikkelaars.

Reageer op artikel:
Find Friends en Find iPhone krijgen update
Sluiten