Chuck Sterk
Chuck Sterk Nieuws 1 juni 2012
Leestijd: 1 minuut

Carmageddon komt naar iOS

Weet je nog? Dat autospel dat in 1997 voor zoveel ophef zorgde? Dat toen zo controversiële spel, de originele  Carmageddon, komt deze zomer naar iOS.  Dus ‘hang on to yer helmet’!

De maker van de game, Stainless Games, heeft via Kickstarter.com financien verzameld om de nieuwe game ‘Carmageddon: Reincarnation’ te bekostigen. Ze hebben hun budget van $ 400.000 inmiddels bereikt en om dit te vieren maakte Stainless Games vandaag bekend dat de originele Carmageddon binnenkort beschikbaar komt voor iOS en Android en, misschien wel belangrijker, de eerste 24 uur gratis te downloaden is!

In de video die Stainless Games op youtube heeft gezet is te zien dat er al een werkende mobiele versie van het spel is. De makers hebben een aantal features ingebakken waardoor het spel weer helemaal up-to-date is. Zo kun je acties uit het spel in de herhaling terug zien en video’s daarvan uploaden naar YouTube en krijgt het spel Game Center integratie zodat je je prestaties kunt afzetten tegen die van andere spelers.

De kans dat het spel deze zomer ook daadwerkelijk te spelen is op je iPad is dus groot. Of zal het toelatingsbeleid van de App store nog roet in het eten gooien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Carmageddon komt naar iOS
Sluiten