Carmageddon komt naar iOS

Door: Chuck Sterk - 40 reacties

Weet je nog? Dat autospel dat in 1997 voor zoveel ophef zorgde? Dat toen zo controversiële spel, de originele  Carmageddon, komt deze zomer naar iOS.  Dus ‘hang on to yer helmet’!

De maker van de game, Stainless Games, heeft via Kickstarter.com financien verzameld om de nieuwe game ‘Carmageddon: Reincarnation’ te bekostigen. Ze hebben hun budget van $ 400.000 inmiddels bereikt en om dit te vieren maakte Stainless Games vandaag bekend dat de originele Carmageddon binnenkort beschikbaar komt voor iOS en Android en, misschien wel belangrijker, de eerste 24 uur gratis te downloaden is!

In de video die Stainless Games op youtube heeft gezet is te zien dat er al een werkende mobiele versie van het spel is. De makers hebben een aantal features ingebakken waardoor het spel weer helemaal up-to-date is. Zo kun je acties uit het spel in de herhaling terug zien en video’s daarvan uploaden naar YouTube en krijgt het spel Game Center integratie zodat je je prestaties kunt afzetten tegen die van andere spelers.

De kans dat het spel deze zomer ook daadwerkelijk te spelen is op je iPad is dus groot. Of zal het toelatingsbeleid van de App store nog roet in het eten gooien?

Reacties

40 reacties
 • Profielfoto
  MohamedAbdulahi

  Supper!!!!

 • Profielfoto
  Froggle

  Destijds dol op dit spel, maar daar hoeven ze van mij nu niet meer mee aan te komen op m’n iPad met Retina scherm. Maar blijkbaar hebben er 2 mensen dus serieus 10.000 dollar voor over (zie Kickstarter).

  Nee, toen. Toen was het leuk. Nu ook, maar voor even.

 • Profielfoto
  Dannyvandenbos

  Vet echt super

 • Profielfoto
  iPredict

  Kennelijk mis ik een stukje opvoeding, dit spel is me compleet ontgaan.

 • Profielfoto
  JWB

  Ik heb wat oma’s en vrouwen met kinderwagens omver gereden….

 • Profielfoto
  MFranssen33

  Misschien ook nog ff melden dat als ze de $ 600.000 halen dan komt dit spel ook op Mac OSX/Linux uit!! Dus mensen die geïnteresseerd zijn nog ff helpen voor 15 dollar krijg je dan het spel!!:lol:

  Ze staan bijna op $ 500.000 maar nog maar 5 dagen te gaan!

 • Profielfoto
  Macshifter

  Met een achtergrondmuziekje van Fear Factory kan er niet veel mis zijn met deze game!

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Deze spellen ben ik altijd erg snel zat. Als kind was het geweldig dit spel te spelen.
  Ik zit meer te wachten op een lekker ouderwetse sim city met veel diepgang, een realistische theme park, een realistische red alert en airport tycoon etc.
  Electronic Arts heeft al deze spellen verwoest.

  Update:
  Dit ziet er wel veelbelovend uit
  http://www.simcity.com/en_US

 • Profielfoto
  MBPuser

  Sims = gay, Carmageddon rules !! Eindelijk weer moeders met kinderwagens platrijden op de stoep :angry:

 • Profielfoto
  mac osx rules

  Ja! Dan kregen ze een groot hoofd en kreeg je meer punten als je ze dood reedt! Oh! En met die springveren die van alle kanten uit je auto sprongen hahaha:D

 • Profielfoto
  taxandria

  Geef mij maar RED ALERT 2! Heerlijk spel. multiplayermodus is nog uren extra vermaak!

 • Profielfoto
  JTD

  Sims = gay, ,:

  Sim city, fool, niet ‘The Sims’….

 • Profielfoto
  MBPuser

  Sims = gay, ,:

  Sim city, fool, niet \’The Sims\’….

  Voor normale mensen is dat hetzelfde gayboy

 • Profielfoto
  rdesign

  Sims = gay, ,:

  Sim city, fool, niet \\\’The Sims\\\’….

  Voor normale mensen is dat hetzelfde gayboy

  Bullshit. Sims en SimCity zijn totaal verschillende games, iedereen weet dat.

 • Profielfoto
  JTD

  Behalve MBPuser dus…
  Is een gevalletje: de hele wereld is gek, behalve ik.

 • Profielfoto
  MBPuser

  Dat jullie ook nog echt het verschil tussen die gay spelletjes kennen is echt een regelrechte schande hahaha.. Misschien kunnen jullie afspreken om met mekaars piemel te spelen, dan speel ik Carmaggedon wel:grin:

 • Profielfoto
  JTD

  Dat jullie ook nog echt het verschil tussen die gay spelletjes kennen is echt een regelrechte schande hahaha.. Misschien kunnen jullie afspreken om met mekaars piemel te spelen, dan speel ik Carmaggedon wel:grin:

  Triest hoor…Maar goed, kennelijk ben jij geweldig en kun je alleen maar rechtlijnig denken en zul je dus nooit last hebben dat mensen anders denken dan jij.
  Of ben je vroeger ernstig gepest met je onnozele voorkomen en kun je daarom nog steeds niet aan de meisjes komen?

  Zomaar wat aannames, maar dat zijn praktijken die jou niet vreemd zijn, dus daar zul je wel mee om kunnen gaan.

 • Profielfoto
  MBPuser

  Vroeger ernstig gepest? Hahaha laat me niet lachen man:grin: Waarschijnlijk moest je vroeger zelf mee met de buurman het schuurtje in als je mama boos op je was anders kom je niet met dat soort verhalen gayboy.. Maar het maakt mij niet uit hoor pikkebaas, wel rot voor je dat je alleen nog maar een zucht hoort als je een scheet laat nou maar dat kon je mama ook niet weten van te voren:grin:

 • Profielfoto
  JTD

  En hij verteld verder en verder uit eigen ervaring…

 • Profielfoto
  MBPuser

  Het kindje is nou al uitgelult hahahaha:grin:

  NEXT!

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  @jtd @MBPuser. AUB direct stoppen met deze zinloze discussie.

 • Profielfoto
  JTD

  Tuurlijk, Koen. Excuus. Liet me een beetje meeslepen.

 • Profielfoto
  MBPuser

  Geen probleem Koenmans, jtd en ik vinden mekaar onwijs lief alleen uiten we het een beetje vreemd;-)

 • Profielfoto
  bartje

  En voor niets lees ik deze hele ‘discussie’ af in de hoop op nog wat zinnige aardige reacties.

  Helaas.
  Ik kijk er trouwens wel naar uit. Carmageddon heb ik best een aardige tijd gespeeld. Zowel deel 1 als 2!

 • Profielfoto
  snipper

  Op Kickstarter schrijven de mensen van Stainless dat het geld gebruikt gaat worden voor de verdere ontwikkeling en dat, als ze $400.000 crowdsourcen, ze denken in februari 2013 de nieuwe versie voor iOS en Android klaar te hebben.

  Als ik het goed begrijp is het de STEAM versie in december uit te brengen. Aangezien de afspraak is dat nieuwe STEAM spellen altijd voor Mac en PC uitkomen (correct me if I’m wrong) komt de nieuwe versie van Carmageddon, Reincarnation dus ook op STEAM for Mac uit.

  Als de 600 K gehaald wordt, komt er ook een Mac versie. Ik neem aan dat daarmee dan een native OS X versie bedoeld wordt. Daarmee is niet gezegd dat er geen OS X versie komt als de teller aan het het eind van de funding tussen de 5 en 6 ton staat… Als er genoeg verdiend wordt aan de tablet-versies en de perspectieven goed zijn voor de Mac OS X versie, zullen ze die heus ook wel schrijven, alleen grote kans dat een Windows versie voorrang krijgt aangezien dat meer op zal leveren.

 • Profielfoto
  snipper

  Natuurlijk is de eerste versie van Carmageddon uit 1997 anno 2012 in technisch opzicht niet indrukwekkend meer, maar voor die tijd was het een baanbrekend en zeer spectaculair spel! Zelfs nu nog is het leuk om een keer te spelen, hoe aftands het ook is. Ik heb nog een PowerTower Pro Mac-kloon waar het op draait, met een 3DFX videokaart die ik er ooit speciaal voor kocht.:smile:
  .
  Ik ben er zeker van dat graphics en andere eigenschappen opgepoetst zullen worden naar de standaarden van 2012 en aangezien er ook ‘LAN’ of liever WLAN gespeeld zal kunnen worden via internet, zal dat het ook een stuk leuker maken. Ik kijk er echt naar uit!
  .
  Als Kickstart-funder krijg je vanaf $25 = € 20 trouwens toegang tot de beta-versie, dus eerder, dus misschien dat je dan van de zomer al kan spelen, misschien dat Chuck dat bedoelt.

 • Profielfoto
  sonthuy

  Ik ben er zeker van dat graphics en andere eigenschappen opgepoetst zullen worden naar de standaarden van 2012 en aangezien er ook ‘LAN’ of liever WLAN gespeeld zal kunnen worden via internet, zal dat het ook een stuk leuker maken. Ik kijk er echt naar uit! thefaceshop
  bb cream the face shop

 • Profielfoto
  sonthuy

  Waar Apple eerst de uitgebreide mogelijkheden van standaard apps uit de App Store als argument gebruikte voor bedrijven om iPads in te zetten, voegen ze daar nu custom-built apps aan toe.3ce

 • Profielfoto
  sonthuy

  de wensen van het bedrijf. Ik kan me goed voorstellen dat dit de toekomst is en wanneer Apple hiervoor zelf een platform biedt, houdt het een vinger in de pa bb cream 3ce etude house

 • Profielfoto
  sonthuy

  en meer: spreadsheets, presentaties, etc. Bovendien kun je meer bestandsformaten gebruiken en de integratie met zowel Dropbox, iDisk als Google Docx is voorbeeldig.bb cream etude house skinfood

 • Profielfoto
  sonthuy

  Ik werk sinds een maand met Dropbox voor mijn bestanden waar ik ook onderweg bij wil kunnen. Bevalt prima! Zeker in combinatie met mijn iPad
  Heb je nog geen Drop bb cream skinfood cc cream the face shop

 • Profielfoto
  sonthuy

  me inderdaad een slim idee om eigen ontwikkeling van apps voor intern gebruik te stimuleren bij bedrijven. Apps die speciaal zijn toegesneden op de wensen van het son the face shop son môi the face shop

 • Profielfoto
  sonthuy

  spreadsheets, presentaties, etc. Bovendien kun je meer bestandsformaten gebruiken en de integratie met zowel Dropbox, iDisk als Google Docx is voorbeeldig.son môi mỹ phẩm the face shop

 • Profielfoto
  sonthuy

  motor achter deze nieuwe feestdag, maar daarmee is Appsgiving Day voor de meesten van ons niet anders dan valentijnsdag, Kerstmis of Sinterklaas. Blijft de vraag: wie ga jij morgen verblijden en met welke App? mỹ phẩm 3ce my pham 3ce

 • Profielfoto
  sonthuy

  eens lief doen en ons die apps met korting of gratis geven.
  Het betekent nu dat wij door extra veel geld uit te geven dit 2-jarig bestaan vieren?
  Komop zeg… son 3ce son môi 3ce

 • Profielfoto
  sonthuy

  Als ik het goed begrijp is het de STEAM versie in december uit te brengen. Aangezien de afspraak is dat nieuwe STEAM spellen altijd voor Mac en PC uitkomen (correct me if I’m wrong) komt de nieuwe versie van Carmageddon, Reincarnation dus ook op STEAM for Mac uit. son etude house son môi etude house

 • Profielfoto
  sonthuy

  6 ton staat… Als er genoeg verdiend wordt aan de tablet-versies en de perspectieven goed zijn voor de Mac OS X versie, zullen ze die heus ook wel schrijven, alleen grote kans dat een Windows versie voorrang krijgt aangezien dat meer op zal leveren. mỹ phẩm etude house my pham etude house

 • Profielfoto
  sonthuy

  ze van mij nu niet meer mee aan te komen op m’n iPad met Retina scherm. Maar blijkbaar hebben er 2 mensen dus serieus 10.000 dollar voor over (zie Kickstarter). cc cream etude house son skinfood

 • Profielfoto
  sonthuy

  De makers hebben een aantal features ingebakken waardoor het spel weer helemaal up-to-date is. Zo kun je acties uit het spel in de herhaling terug zien en video’s daarvan uploaden naar YouTube en krijgt het spel Game Center integratie zodat je je prestaties kunt afzetten tegen die van andere spelers. son môi skinfood cc cream skinfood

 • Profielfoto
  sonthuy

  video die Stainless Games op youtube heeft gezet is te zien dat er al een werkende mobiele versie van het spel is. De makers hebben een aantal features ingebakken waardoor het spel mỹ phẩm skinfood my pham skinfood