Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 29 juni 2012

Call of Duty: Black Ops, Oorlog op je Mac!

Als jij graag mag ontspannen met een schietspelletje dan ben je ongetwijfeld bekend met Call of Duty. In dit oorlogsspel speel je de rol van soldaat in verschillende oorlogen. Nieuwe versies van het spel komen eerst op game consoles uit maar een aantal edities van CoD zijn inmiddels ook in de Mac App Store te vinden.

Aspyr heeft aangekondigd dat ook een van de nieuwste versies, Black Ops, als Mac-game op de markt komt. Om dit te vieren zijn Call of Duty, CoD II en CoD 4 Modern Warfare in de Mac App Store tijdelijk verkrijgbaar voor de helft van de prijs.

Screenshot van Mac-versie CoD: Black Ops

In Black Ops neem je de rol aan van een soldaat in een klein elitekorps en vecht je op verschillende fronten tijdens de Koude Oorlog.

Op dit moment is er nog geen exacte uitkomstdatum van Call of Duty: Black Ops bekend. Aspyr verwacht het spel dit najaar in de Mac App Store te kunnen krijgen. Tijd genoeg dus om te oefenen met de voorgangers.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Black Ops, Oorlog op je Mac!
Sluiten