Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 6 juni 2012
Leestijd: 1 minuut

Banner voor WWDC 2012 hangt

Het moment is daar. De eerste WWDC-banner hangt in het Moscone West Center in San Francisco. Traditioneel het moment waarop we zien waar Apple tijdens de WWDC naar toe wil. Net zoals de WWDC-uitnodiging staat er een mooie slogan die heel veel kan betekenen. De tekst luidt als volgt: “Where great ideas go on to do great things”. Wat verder opvalt is dat de banners nú al worden geplaatst. Voorgaande jaren gebeurde dat pas vlak voor het weekend.

Banner WWDC 2012 (via MacRumors)

 

Zoals altijd is het gissen wat er tijdens de WWDC gaat gebeuren. Traditioneel is het een software evenement, maar we hoorden de afgelopen weken ook veel geruchten dat Apple ook een nieuwe serie Macs gaat presenteren.

Wat in ieder geval vast staat is dat er maandagavond om 19:00 Nederlandse tijd een keynote zal zijn, waar we ongetwijfeld meer gaan horen over de plannen van Apple. Zoals altijd zal One More Thing daar live verslag van doen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Banner voor WWDC 2012 hangt
Sluiten