Redactie
Redactie Nieuws 6 juni 2012

Apple-medewerker wordt directeur iCentre

Het wordt hoog tijd dat Raymond Cohen zijn LinkedIn-profiel gaat aanpassen. Daar staat namelijk nog te lezen dat hij bij Apple Nederland werkt als Country Prosumer Head terwijl vandaag uitgelekt is dat hij de nieuwe algemeen directeur wordt bij een van de grootste Apple Premium Reseller-ketens in Nederland; iCentre.

In een interne email die OMT in handen heeft staat te lezen dat Cohen is gekozen na een uitgebreide selectieprocedure. Hij krijgt de taak om leiding te geven aan alle Nederlandse Authorised en Premium Resellers van iCentre. Andere leidinggevenden binnen het bedrijf gaan zich richten op de buitenlandse aspiraties. Zo werd eerder bekend dat iCentre de Belgische APR-keten Switch overneemt en plannen heeft om zich ook in Oost Europa te vestigen.

Raymond Cohen mag met recht een Apple-veteraan noemen. Hij werkte de afgelopen vijf jaar voor Apple Nederland en begon zijn carrière met het opzetten van PDF, een ‘Apple Centre’ dat zich richtte op de grafische markt. En ach,.. die zeven jaartjes bij Tech Data en Samsung van 2001 tot 2007 moeten we hem maar vergeven.

OMT wenst Raymond veel succes met zijn nieuwe baan!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple-medewerker wordt directeur iCentre
Sluiten