Time Warner baas kent AirPlay niet

17 reacties

AirPlay is enorm populair. Het zorgt ervoor dat je via je iPhone, iPad en Mac over Wifi muziek en video kunt streamen naar je Apple TV. Daarnaast is het sinds de iPad 2 is ook mogelijk om door middel van de Apple TV je scherm te dupliceren op het televisie. Ondanks dat AirPlay een mooie uitvinding is, heeft Apple het bestaan hiervan nooit aan de grote klok gehangen en zal lang niet iedereen weten dat de functie bestaat.

Van sommige mensen verwacht je dat ze de functie wél kennen. Zoals Glenn Britt, de CEO van Time Warner. Hij is de baas van één de grootste Amerikaanse tv-bedrijven dat onder andere CNN in handen heeft. In een interview met The New York Times zei hij niet te weten wat AirPlay is.

Tijdens het interview vertelt Britt dat hij het een uitdaging vindt om een goede manier te vinden waarop internetvideo’s kunnen worden gestreamed naar de televisie. Op de vraag of hij AirPlay kent zegt hij niet zeker te weten wat het inhoudt, al is hij wel een enthousiast Apple-gebruiker.

Dan komt het mooiste gedeelte, hij zegt dat de Apple TV geen optie biedt die ervoor zorgt dat je internetmateriaal op je televisie kan zien:

Today we want to be on every screen. Today it’s a little bit clunky to get programming from the Internet onto the TV — not so hard to get it on your iPad. What’s hard is the plumbing, what wires do you connect, what device do you use. So the current Apple TV, the little thing, the hockey puck, really doesn’t do anything to help enable you to get Internet material on your TV.

Misschien kan Tim Cook Britt eens uitnodigen om AirPlay te proberen? Dan kunnen ze direct praten over samenwerking rondom de toekomstige ‘iTV’.

Reacties

17 reacties
 • Profielfoto
  svreeburg

  Wat een pannenkoek!
  :grin:

 • Profielfoto
  iPredict

  Moet Tim zich niet richten op mensen die iets meer verstand hebben?

 • Profielfoto
  RobbevdM

  Als Tim Cook Britt weet te overtuigen dat het goed werkt dan valt er misschien nog wel een deal te sluiten over programma’s die via de iTV te bekijken zijn:D zie het zo voor me dat veel zenders niks van Apple willen weten als het om uitzendrechten gaat…

 • Profielfoto
  klonic

  Hey Nando, leuk stuk man!

 • Profielfoto
  bechris60

  Dit is geen waardig bericht voor omt als je het mij vraagt. Wat maakt het nou weer uit dat ren man iets van Apple niet kent.

 • Profielfoto
  Thomas_helling

  Ik sluit me totaal aan bij het bericht hierboven

 • Profielfoto
  taxandria

  En ik sluit mij aan bij Klonic,

  Is toch leuk om te lezen!

 • Profielfoto
  Diastro

  @beschris60: wat geeft je de overtuiging dat jij bepaalt wat waardig en niet waardig is voor OMT?

  If you don’t like what you read, scroll down.

  Leuk bericht, Nando!

 • Profielfoto
  Dustin24

  Ik durf te wedden dat Beatrix het ook niet kent, boeiend!

 • Profielfoto
  ro_me

  @beschris60: wat geeft je de overtuiging dat jij bepaalt wat waardig en niet waardig is voor OMT?

  If you don\’t like what you read, scroll down.

  Leuk bericht, Nando!

  …scroll down?…en daar kun je een reactie achter laten! Dat heeft ie toch gedaan!
  Bovendien heeft bechris60 gelijk! Het is een onwaardig bericht!

 • Profielfoto
  guide506

  Leuk bericht! Als meneer Britt wil voorkomen dat zijn programma’s illegaal van internet gedownload worden zou hij toch eens met Apple om de tafel moeten.

 • Profielfoto
  Melle

  Ik vind de reacties van mensen die zeggen dat dit bericht onwaardig is voor omt geen reacties waardig om op OMT te staan.

  Onozelaars, woorden als waardig en onwaardig hanteren voor het al dan niet verschijnen van een stukje tekst die velen interesseert en velen dan weer niet. Hoe dan ook, dergelijke stukjes tekst zijn alvast wat ik verwacht van deze site.

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Alle zeikerds die dit geen bericht waard vinden. Beter lezen, het gaat er niet om dat er iemand is die niet weet wat AirPlay inhoudt maar de baas van een bedrijf dat in CONTENT handelt (content is handel is geld zeker via de iTunesStore in USA) die nu al via AirPlay werkt. Hij zegt zelf:

  een uitdaging vindt om een goede manier te vinden waarop internetvideo’s kunnen worden gestreamed naar de televisie.

  Wat doet AirPlay…..juist. Kortom een topman die niet weet dat wat hij (Time Warner) wil allang mogelijk is. Vraag ik mij af of die man wel goed geinformeerd wordt door zijn naaste medewerkers/adviseurs maar dat is een heel ander verhaal.

 • Profielfoto
  MacBooky

  Goed geïnformeerd door zijn werknemers? Lead by example zou ik zeggen .. ik vind het een gênant verhaal als ik eerlijk ben … voor Time Warner dan ..

 • Profielfoto
  RamonV

  grappig om te zien dat de mensen die zitten te zeuren over het bericht geen van 3en de tijd hebben genomen om ook maar een avatar aan te maken -_-

 • Profielfoto
  arinzo

  Dit bericht toont pijnlijk aan hoeveel ceo’s en directeuren op de verkeerde plekken zitten in de mediawereld. Oude gasten die krampachtig vasthouden aan het oude denken en zo zichzelf om zeep helpen.

  Dit zou je als ceo van Time Warner moeten weten als digitalisering de laaste jaren een belangrijk thema is geworden en Apple een belangrijk aandeel heeft gehad. Daarnaast brengt Apple innovatie bij de masse inmiddels en daar moet je op inhaken. Oh nee wacht… Ze gaan net zo lang wachten tot er weer een speler is die alles overneemt en gaan huilen. Of piraterij de schuld gaan geven.

 • Profielfoto
  franceies

  Slimme telefoon uit China
  ZTE V960 Smart Phone Andoird 2.3 OS Qualcomm MSM7227 800 MHz 3G-GPS WiFi 4,3 inch
  http://urlcini.com/H0S6th