Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 31 mei 2012
Leestijd: 2 minuten

Tim Cook vindt ons lief

Dinsdagavond, Amerikaanse tijd, was Tim Cook te gast bij Walt Mossberg en Kara Swisher tijdens de D10-conferentie van All Things D. Na afloop van het interview was er voor de media gelegenheid om vragen te stellen. MacRumors zette een dappere stap naar voren en vroeg wat Tim nou eigenlijk vond van geruchtensites.

Tim’s antwoord heeft ons op de OMT redactie breed doen glimlachen. Hij vindt het bijzonder leuk dat er zoveel over Apple wordt geschreven. Daarnaast voelt hij zich vereerd dat er zoveel mensen om Apple geven en willen meedenken met het bedrijf. 

De Apple-baas houdt dus wel van alle geruchtensites. Tenminste, tot een zekere hoogte want, hij vind het niet leuk dat er zoveel geruchten naar buiten komen.

You talk a lot about the emotion of the customers, there’s a lot of passion amongst customers. Do you think the sort of attention that’s paid to Apple from rumor sites and news sites and everybody is a distraction or a driver? How does that affect you and the company?

Tim Cook: I think it’s a privilege to have people that care about the company and care enough to write, care enough to talk, and care enough to send me an email and say “you’re out to lunch on this thing” and “you should be looking at this differently”.

I think all of that is great, I love it. And do I want something printed on a website that’s confidential? No, but I don’t think that’s what you’re asking.

I view our ecosystem as including great sites that care deeply about the company and want to inform customers. I have no problem with people that disagree with things that we’re doing. That’s our country and I love it. It’s great that we have disagreements.

Does that make sense?

Kara Swisher: He loves you.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim Cook vindt ons lief
Sluiten