Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 11 mei 2012
Leestijd: 1 minuut

Praat Foxconn baas zijn mond voorbij over Apple-televisie?

Terry Gou, topman van Foxconn heeft een opmerkelijk uitspraak gedaan. Tijdens een ceremonie ter gelegenheid van het nieuwe hoofdkwartier van het bedrijf in Shanghai zei de topman tegen de Engelstalige krant China Daily dat het bedrijf voorbereidingen treft voor het maken van de ‘iTV’ van Apple. China Daily heeft helaas niet de letterlijke quote online gezet, maar een parafrase van wat Gou zou hebben gezegd. Gou’s woorden bevatten geen nieuwe informatie, maar het feit dát hij het zegt is wel nieuw. Tot nu toe waren het vooral vage bronnen die het over de ‘iTV’ hadden.

Gou said Foxconn is making preparations for iTV, Apple Inc’s rumored upcoming high-definition television, although development or manufacturing has yet to begin. iTV reportedly features an aluminum construction, Siri, and FaceTime video calling. Foxconn’s recent 50-50 joint venture factory with Sharp in Japan is one of the preparations made for the new device, Gou added.

Eerder deze week berichtten we al over deze nieuwe Apple TV. Volgens een bron van The Cult of Mac, een doorgaans goed ingelicht Appleblog, is Apple bezig met een prototype van de Apple-televisie. De tv zou veel lijken op een Cinema Display, maar dan groter en met een camera en Siri aan boord.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Praat Foxconn baas zijn mond voorbij over Apple-televisie?
Sluiten