Cyrille Klaassen
Cyrille Klaassen Nieuws 24 mei 2012

Office voor iOS in november?

Dat het eraan zat te komen wisten we natuurlijk al een beetje, maar het lijkt er nu toch écht op dat Microsoft Office naar iOS gaat komen. Microsoft doet nog steeds flink zijn best de geruchten te ontkennen, maar het lijkt erop dat we binnenkort eindelijk een officiële aankondiging mogen verwachten.

Zo meent althans Boy Genius Report (BGR), dat naar eigen zeggen uit zéér betrouwbare bron heeft vernomen dat we de nieuwe spiksplinternieuwe versie van onder andere Word, Excel en PowerPoint voor iOS al in november mogen verwachten. Naast een iPad-versie mogen we zelfs nog hopen op een iPhone- en iPod Touch-variant, getuige de tekst “Office for iOS” op het laadscherm dat zij onder ogen kregen.

Ook voor Android-gebruikers zou er een Office pakket komen. Deze zou tegelijkertijd met de iOS-versie worden gelanceerd. Meer details hebben de mensen van BGR hun bron niet weten te ontfutselen. Prijzen en features weten we dan ook nog niet.

Het gefluister over een iOS-versie van Office is al een hele poos aan de gang. In november doken er geruchten op dat Microsoft bezig zou zijn met een iOS-versie van Office. Ook werd er toen gespeculeerd over een geupdate versie van Office speciaal voor Mac de App Store. In februari werden die geruchten weer aangehaald toen The Daily zeker meende te weten dat er een iPad-versie van MS Office aan zat te komen. Microsoft was er toen echter als de kippen bij om het verhaal te ontkennen: “Gebaseerd op onjuiste geruchten en speculatie.”

Hopelijk hebben de BGR boys and girls hun huiswerk beter gedaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Office voor iOS in november?
Sluiten