Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 17 mei 2012

Nijmegen krijgt grootste APR van Europa

Inwoners van Nijmegen mogen graag beweren dat ze in de oudste stad van Nederland wonen. De validiteit van die uitspraak wordt echter in twijfel getrokken door sommige experts. Maastricht en Voorburg beweren immers ook aanspraak te maken op die titel.

Gelukkig is er binnenkort iets anders waar Nijmegenaren mee kunnen pronken: de stad krijgt de grootste Apple Premium Reseller, niet alleen van Nederland maar zelfs van Europa!

APR Xando, vorig jaar nog winnaar van een OMT-award, heeft al jaren een filiaal aan de Broerstraat in het centrum van Nijmegen. Nu is bekend gemaakt dat de winkel gaat verhuizen naar de Molenstraat, aan de kant van het winkelgebied in de binnenstad.

In het nieuwe pand wordt een winkel van 200 vierkante meter gecreëerd. Daarmee wordt het volgens Xando de grootste APR van Europa qua winkeloppervlak. Die extra ruimte wordt gebruikt voor meer uitstalmogelijkheden voor producten, een serviceruimte en een plek voor trainingen en demonstraties.

Eerste tekening van Xando's nieuwe winkel in de Nijmegen.

Uit de eerste digitale schetsen van Europa’s grootste APR valt nog weinig op te maken over de inrichting van het pand. Ook is nog niet duidelijk wanneer de winkel opengaat, maar Xando belooft op de website alle nieuwsgierigen in de komende weken verder op de hoogte te brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nijmegen krijgt grootste APR van Europa
Sluiten