Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 2 mei 2012

DJ-workshop in de Apple Store

Ben jij componist, DJ of anderszins muzikaal onderlegd en heb je morgenavond niets te doen? Nu wel! Donderdagavond 3 mei vindt in de Amsterdamse Apple Store namelijk een demonstratie plaats van Ableton Live in combinatie met de gelauwerde Lemur Controller voor de iPad.

Ableton-expert Cenk Unis geeft een gratis workshop waarbij hij laat zien hoe je op creatieve manieren muziek kunt maken door Ableton Live te bedienen met Lemur op de iPad. Deze app geeft je controle over audioapplicaties als Ableton met behulp van een niet-alledaagse interface.

De Workshop in de Amsterdamse Apple Store wordt gehouden van 19 uur tot 20.30 uur en is gratis toegankelijk. Je hoeft je vooraf niet in te schrijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
DJ-workshop in de Apple Store
Sluiten