Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 22 mei 2012

Kan de iPad een nieuwe ijstijd aan?

Is die vraag ooit je opgekomen? Kan de nieuwe iPad eigenlijk wel hele lage temperaturen aan? Een ijstijd zullen we wellicht niet zo snel tegenkomen, maar zoals we aan het begin van dit jaar al merkte kan het in Nederland best koud worden. Dan is het toch handig om te weten of je iPad daar geen last van krijgt.

De jongens van ZooGue vroegen zich dit af en besloten het maar gewoon uit te testen. Ze stopten de iPad in een doorzichte plastic zak, vulden vervolgens een bak met water en legden de bak met de iPad erin een in koelvak.

Ongelofelijk maar waar: de iPad heeft het overleefd. Geloof je het niet? In het onderstaande filmpje tonen de mannen het aan.

Dan is het nu wachten op de winter. Want die lijkt voorlopig even de deur uit te zijn.

Reageer op artikel:
Kan de iPad een nieuwe ijstijd aan?
Sluiten