Cyrille Klaassen
Cyrille Klaassen Nieuws 20 mei 2012
Leestijd: 1 minuut

iTunes Festival London keert terug

In september mogen we weer op kosten van Apple naar optredens van bekende artiesten. Van 1 tot en met 30 september vindt namelijk voor de zesde maal het iTunes Festival in Londen plaats. 60 artiesten zullen 30 opeenvolgende avonden in setjes van twee optredens verzorgen.

Over het programma is nog niet bijster veel bekend, vijf namen telt de line-up tot nu toe. Usher opent het festival op 1 september. Daarnaast maken in ieder geval ook Emeli Sandé, Jack White, Norah Jones en One Direction hun opwachting op het festival.

Het iTunes festival vindt zoals altijd plaats in The Roundhouse waar eerder grote namen als Coldplay, Linkin Park, Adele, Foo Fighters en Moby te bewonderen waren. De zaal biedt (staan)plaats biedt aan zo’n 3.300 muziekliefhebbers.

De toegang is zoals altijd gratis, maar kaarten worden alleen via loting verspreid. Je kunt je hiervoor opgeven via de officiële site. Ben je te jong, is Londen je te ver of ben je simpelweg uitgeloot voor je favoriete concert, dan is het gelukkig ook mogelijk om het iTunes Festival live te volgen, via een livestream op je computer of via de speciale app. Deze is Airplay-compatible, dus meegenieten van de muziek op het grote scherm via je Apple TV behoort ook tot de mogelijkheden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.