Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 13 mei 2012
Leestijd: 1 minuut

Ik ben Ashton en ik doe Steve Jobs na

De opnames voor de speelfilm Jobs: Get Insipred. In deze film worden de vroege jaren van Steve Jobs als tech-innovator belicht. Eerder meldden we al dat Ashton Kutcher de hoofdrol van Steve heeft gekregen. Nu weten we ook hoe dat er uit ziet: Ashton die Steve Jobs nadoet.

Boulevard-site TMZ heeft zaterdag bovenstaande foto’s gepubliceerd waarop Ashton Kutcher te zien is, onderweg naar de opnames van de film. Zoals je ziet draagt hij Steve’s overbekende uniform, bestaande uit Levi’s 501 jeans, New Balance-sportschoenen en een zwarte coltrui van St. Croix.

De outfit van Ashton mag er misschien waarheidsgetrouw uitzien, toch klopt het niet met de realiteit. Steve is begonnen met het dragen van zijn ‘uniform’ aan het eind van de jaren ’90, toen hij terugkwam bij Apple terwijl Ashton een veel jongere Steve speelt. Daarmee is de eerste Movie Mistake van “Jobs, Get Inspired” al gevonden. Hoeveel zullen er nog volgen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ik ben Ashton en ik doe Steve Jobs na
Sluiten