Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 11 mei 2012
Leestijd: 1 minuut

iCloud-beta verklapt nieuwe functies, iOS 6

Apple lijkt druk bezig te zijn met de implementatie van nieuwe iCloud-functies, vooruitlopend op de WorldWide Developer Conference die volgende maand gehouden wordt in San Francisco. MacStories meldt dat er korte tijd icoontjes voor Herinneringen en Notities te zien waren op de beta-site van iCloud.com. Ook kwam er even een ontwikkelaarsversie van iCloud online. Hierop was een icoontje te zien dat doet vermoeden dat Apple werkt aan een online ontwikkelaarsplatform voor iCloud.

‘Onze’ eigen Tom Klaver heeft de beta-iCloudsite uitgeplozen en kwam in een .js-bestand een verwijzing naar iOS 6 tegen. Een beta van deze nog-niet-uitgebrachte versie van iOS zou nodig zijn om in te kunnen loggen op de iCloud-beta.

To use http://beta.icloud.com, first sign in to iCloud with the iOS 6 Beta

screenshot van iCloud beta met iconen voor Herinneringen en Notities

Het heeft er dus alle schijn van dat naast OS X Mountain Lion ook iCloud als iOS 6 op de agenda zullen staan van de WWDC-keynote.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
iCloud-beta verklapt nieuwe functies, iOS 6
Sluiten