Gratis soundtrack van Epic games

Door: Koen van Tongeren - 2 reacties

Een beetje hardcore-gamer slaat wel aan bij namen als Unreal Tournament, Gears of War of Infinity Blade, allemaal game-titels van Epic Games. Deze studio maakt al twintig jaar lang spelletjes voor Mac en PC, consoles en inmiddels ook iOS.

Het twintig-jarig bestaan was een mooie gelegenheid voor een feestje en bij Epic willen ze graag dat jij dat meeviert. Daarom heeft het bedrijf tijdelijk een gratis album online gezet met de muziek uit spellen van 1992 tot nu. 

Dankzij de Unreal Engine die Epic ontwikkeld heeft is het mogelijk om geavanceerde 3D-spellen als Infinity Blade te kunnen spelen op je iPad, iPhone en iPod touch. Deze engine heeft destijds ook spellen naar de Mac gebracht, zoals Unreal Tournament en America’s Army.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    nathansakoetoe

    Als je een nummer aanklikt download je deze direct, vrij irritant. Hier staan alle nummers nog eens [zonder download] http://soundcloud.com/epicgames

  • Profielfoto
    demandiebakt

    Jazz Jackrabit blijft voor mij de meest geweldige track die er op staat, electro funk uit begin jaren 90:P en wat een machine moest je hebben om dat te kunnen draaien! (1994 style 386i !)