Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 10 mei 2012
Leestijd: 1 minuut

Gratis soundtrack van Epic games

Een beetje hardcore-gamer slaat wel aan bij namen als Unreal Tournament, Gears of War of Infinity Blade, allemaal game-titels van Epic Games. Deze studio maakt al twintig jaar lang spelletjes voor Mac en PC, consoles en inmiddels ook iOS.

Het twintig-jarig bestaan was een mooie gelegenheid voor een feestje en bij Epic willen ze graag dat jij dat meeviert. Daarom heeft het bedrijf tijdelijk een gratis album online gezet met de muziek uit spellen van 1992 tot nu. 

Dankzij de Unreal Engine die Epic ontwikkeld heeft is het mogelijk om geavanceerde 3D-spellen als Infinity Blade te kunnen spelen op je iPad, iPhone en iPod touch. Deze engine heeft destijds ook spellen naar de Mac gebracht, zoals Unreal Tournament en America’s Army.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gratis soundtrack van Epic games
Sluiten