Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 24 mei 2012

EK volgen kan straks gewoon via je iPhone

Ben je onderweg en wil je toch graag zien hoe het Nederlands elftal de ene na de andere wedstrijd wint? De NOS laat in een persbericht weten dat dit gewoon mogelijk wordt via hun eigen iPhone-app. Tot nu toe waren Journaal-, Politiek24 en Radio 1 al te vinden in de applicatie.

Via de knop ‘Live’ in het hoofdmenu wordt het mogelijk om direct te schakelen naar de EK-livestream. Dat is nog niet alles, want de NOS breidt ook het aanbod voor iPad-gebruikers uit.

Tijdens het WK in 2010 startte de NOS met het gebruik van het zogenaamde ‘Tweedescherm’. Via tweedescherm.nl was het mogelijk om extra gegevens en statistieken tijdens de wedstrijden te bekijken. Dat is weer zo. Nieuw dit jaar is de optie om ook livebeelden te bekijken van andere cameraposities dan die je op op tv ziet.

Helaas is het bekijken van de livestream via de iPhone-app alleen in Nederland mogelijk, zo laat James Tjan aan iPhoneclub weten:

Wij zijn verplicht om gebruik te maken van geoblocking, waardoor je per se een Nederlands ip-adres nodig hebt om de livestream te bekijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
EK volgen kan straks gewoon via je iPhone
Sluiten