Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 11 mei 2012

Casual Friday: Windows, dat is tráág joh!

Cabaretier Kees Torn heeft vorige week een oeuvre van negen programma’s afgesloten met zijn allerlaatste voorstelling Loze Kreten. Dit programma was zo tekstrijk dat het onmogelijk was om alles uit het hoofd te doen. Daarom gebruikte hij een iPad op het podium (“nu kan niemand meer zeggen dat ik alles van papier lees”). In zijn programma Mooie Boel uit 2000 was de iPad nog niet voorhanden en vertelde Kees dat hij op een typemachine werkte, ook al had hij net een laptop gekocht “allen hebben zie hier Windows op geïnstalleerd en dat is tráág joh!”.

http://www.youtube.com/watch?v=v5l8PmmPdPY&feature=youtu.be

Mocht je Kees nog op het podium willen zien dan ben je dus te laat. Gelukkig heeft hij wel een DVD-box met al zijn programma’s nagelaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Casual Friday: Windows, dat is tráág joh!
Sluiten