Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 22 mei 2012
Leestijd: 1 minuut

Beroemdheden eren Steve Jobs

Dit keer geen Apple-medewerkers of fans die Steve herdenken, maar bekende Amerikanen. In een video tijdens de Webby Awards werd Jobs geëerd door onder andere oud-president Bill Clinton, filmmaker George Lucas en U2-zanger Bono. President Obama sloot de video af met: “We only need one word to describe Steve Jobs: amazing.”

De video werd geïntroduceerd door de acteurs van de bekende ‘Get a Mac’ reclames, Justin Long en John Hodgman. Ook Richard Dreyfuss kwam langs, hij was degene die ooit de “Think Different” reclames insprak.

Het is niet het eerste eerbetoon voor Steve Jobs. Velen hebben geprobeerd om Steve eer te bewijzen door evenementen en video’s te maken. Zo maakte De Wereld Draait Door op de dag van zijn overlijden een speciale uitzending rondom Steve. Ook wijzelf maakten op die bewuste 6 oktober een eerbetoon:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Beroemdheden eren Steve Jobs
Sluiten