Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 7 mei 2012

Apple inspireert op eerste werkdag

Heb jij ook zo zin de nieuwe werkweek? Apple-medewerkers worden in ieder geval gemotiveerd om hun eerste dag zo goed mogelijk te beginnen. In een memo van de directie worden de nieuwe medewerkers voorgehouden hoe Apple hun bijdrage ziet: als een levenswerk.

Werken voor het rijkste bedrijf ter wereld is een keuze die je hele leven zal beïnvloeden. Apple vraagt dan ook meer van je dan de gemiddelde multinational zal doen. Normaal komen motiverende memo’s niet naar buiten. Toch is het ene ‘M’ gelukt om een foto te maken van een welkomsmemo. Hij stuurde via Instagram een foto de wereld in van het volgende welkomsbericht.

Of deze echt is kunnen we uiteraard niet zeggen, al ligt inhoud ervan wel in lijn met de visie van Apple. Kreeg jij op je eerste werkdag ook een memo?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple inspireert op eerste werkdag
Sluiten