Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 10 april 2012
Leestijd: 1 minuut

Tim Cook komt praten op D10-conferentie

Ook dit jaar organiseert AllThingsD, de tech-site van de Wall Street Journal, een conferentie en ook dit jaar maken verschillende grootheden uit de tech-industrie er hun opwachting. Apple’s voormalig CEO Steve Jobs was in het verleden een graag geziene gast op de conferentie. Zo werd hij in 2007 herenigd met zijn Frienemy Bill Gates op D5 en gaf hij in 2010 nog een openhartig interview tijdens D8.

Voor de D10-conferentie, die dit jaar gehouden wordt van 29 t/m 31 mei, vroegen boegbeelden Karen Swisher en Walt Mossberg van All Things D aan Steve’s opvolger Tim Cook of hij diens tradities wilde voortzetten. Vandaag maken ze bekend dat Tim ‘ja’ heeft gezegd. Sterker nog, hij zal de conferentie openen met een toespraak.

Als je Tim Cook live op het podium wilt zien spreken ben je al te laat. D10 is inmiddels uitverkocht. Waarschijnlijk zul je zijn toespraak achteraf echter online terug kunnen kijken. Steve Jobs’ laatste optredens op D5 en D8 zijn immers op YouTube opgedoken en zowel zijn tweegesprek met Bill Gates als zijn solo-optreden zijn nog steeds gratis als podcast in de iTunes Store te downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Begin je weekend met de beste artikelen van OMT

Een goed weekend begint met de nieuwsbrief van One More Thing

Reageer op artikel:
Tim Cook komt praten op D10-conferentie
Sluiten