Redactie
Redactie Nieuws 24 april 2012

OMT verwelkomt stagiair, zoekt redacteurs en PHP-er

OMT HQ is verjongd, althans voor de komende twee maanden. Vandaag is Nando Kasteleijn namelijk begonnen met zijn stage op onze redactie. Hiermee voltooit hij het tweede jaar van de opleiding Journalistiek aan de Christelijke Hogeschool in Ede. Wil jij Nando succes wensen, dan kan dat via zijn profielpagina.

We kunnen echter nog meer versterking gebruiken op de redactie, dus heb jij journalistieke ervaring, volg je het Apple-nieuws op de voet en wil jij schrijven voor de grootste Apple-community in de Benelux? Bekijk dan onze vacature en reageer!

Ben jij een ervaren PHP-er met kennis van CSS, WordPress en eventueel bbPress? Dan hebben we jou ook nodig! OMT zoekt per direct een freelance PHP’er die nieuwe functies op onze site kan implementeren en bugs kan verhelpen. Heb jij de ervaring die wij zoeken en ben je toe aan een uitdaging? Stuur ons dan een mail met je CV.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT verwelkomt stagiair, zoekt redacteurs en PHP-er
Sluiten