Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 26 april 2012

iMac Touch, toekomstdroom of realiteit?

Mockups van nieuwe iPhones en iPads kennen we inmiddels wel. Ook van de iMac hebben we al eens een digitale illustratie gezien. Joakim Ulseth, een student in de digitale vormgeving heeft in zijn avonduren een filmpje gemaakt van de ‘iMac Touch’. In 2010 registreerde Apple een patent die touchtechnologie op de iMac mogelijk moet maken. Tot nu toe hebben ze daar niks meegedaan. Wellicht dat het filmpje van Ulseth de ontwerpers in Cupertino inspireert.

Zijn ontwerp bevat een 27-inch iMac met een retina-beeldscherm, Siri, de nieuwe Ivy Bridge processor en uiteraard OS X 10.8 Mountain Lion.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iMac Touch, toekomstdroom of realiteit?
Sluiten