Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 19 april 2012

Gratis OS X 10.6 voor MobileMe abonnees

Goed nieuws voor MobileMe gebruikers die niet zo snel zijn met het updaten van software! Om te zorgen dat ook mensen met besturingssystemen tot en met Mac OS X 10.5 Leopard de overstap naar iCloud kunnen maken, geeft Apple gratis DVD’s met Snow Leopard weg.

Omdat OS X 10.7 Lion vereist is om iCloud te kunnen gebruiken, ben je er dan nog niet helemaal. Maar omdat de Mac App Store onderdeel is van Mac OS X 10.6, is Lion slechts een paar clicks en € 23,99 verwijderd.

Om al je data op MobileMe op tijd veilig te stellen moet je niet te lang wachten, want in juni gaat de stekker uit MobileMe. Via een registratiepagina die Apple heeft geopend op MobileMe kun je een DVD aanvragen.

Doordat je ook Lion moet kopen is de overstap naar iCloud niet helemaal gratis en je zult uiteraard een Intel Mac moeten bezitten, want vanaf Snow Leopard is de ondersteuning voor PowerPC overboord gegooid. Met deze geste maakt Apple het migratieleed echter wel wat lichter.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gratis OS X 10.6 voor MobileMe abonnees
Sluiten