Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 5 april 2012

Go Back to the Zoo en Golden Earring in Apple Store Amsterdam

Ben jij nog steeds niet naar het ‘Macca’ van Nederland, oftewel de Apple Store in Amsterdam, geweest? Dan zijn vrijdag 13 april of donderdag 10 mei misschien een goed moment om dit alsnog te doen. Op die dagen zullen namelijk grootheden uit de respectievelijk vroege en recente Nederlandse popgeschiedenis een optreden in de winkel verzorgen.

Op 13 april is het de beurt aan het rockkwartet Go Back To The Zoo, onder andere bekend van de hit Electric. Zij spelen een aantal nummers van hun nieuwe album Shake a Wave. Een maand later is het de beurt aan een legendarische band van weleer, verantwoordelijk voor mega-hits als Radar Love en When The Lady Smiles. Inderdaad; Golden Earring. De krasse knarren van de vaderlandse popmuziek treden op 10 mei ‘s avonds op bij de buren (Paradiso) maar geven ‘s middags een semi-accoustisch concert voor het Apple Store-publiek om hun nieuwe album Tits ‘n Ass te promoten.

Het concert van Go Back To The Zoo op vrijdag 13 april duurt van 16:00 tot 16:30, zo valt op te maken uit de agenda van de Apple Store. Het concert van Golden Earring op 10 mei is daar nog niet te vinden, maar het rock-blog New Frontiers meldt dat het mini-concert van de band om 14 uur begint. Uiteraard zijn beide concerten gratis toegankelijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Go Back to the Zoo en Golden Earring in Apple Store Amsterdam
Sluiten