Gad speelt Woz in ‘Jobs’

2 reacties

Er wordt steeds meer bekend over de ophanden zijnde film over de jonge jaren van Steve Jobs. Eerder bevestigde Ashton Kutcher al dat hij de rol van Steve Jobs op zich zal nemen. Nu lijkt het erop dat ze ook iemand hebben gevonden om Steve Wozniak te spelen. Het gaat om Josh Gad, die op dit momenten op de planken van Broadway staat voor het stuk ‘Book of Mormon’. Volgens Variety Magazine zijn er op dit moment gesprekken gaande.

We weten nog niet heel veel over deze biografische film over het leven van Steve. Wat we wel weten is dat de film “Jobs” gaat heten. Daarnaast weet Variety Magazine te melden dat de productie in mei zal starten. Apple heeft nog niet gereageerd op het voornemen van Sony Pictures om een film te maken over Steve Jobs. Wie al wel heeft gereageerd is Steve Wozniak. Tegenover roddelblad TMZ zegt hij dat in zijn ogen Ashton Kutcher een goede kandidaat is om Steve Jobs te spelen.

The fear that many might have is that Ashton was selected because he’s ‘hot’ right now. But I feel that his selection was done in the most professional manner. And I’m glad that he’s onboard. I think he’ll put a lot into it and that he cares about this particular subject.

Het is niet de eerste film waar Steve Jobs in het middelpunt staat. In 1999 werd Pirates of Silicon Valley gemaakt. In tegenstelling tot de film ‘Jobs’ liet Pirates of Silicon Valley naast de oprichting van Apple ook zien hoe Bill Gates en Steve Ballmer Microsoft opzette. Wat de twee films wél gemeen hebben is dat ze allebei over de jonge jaren van Steve gaan.

Reacties

2 reacties
  • Profielfoto
    Dr. Maddox

    Goed bezig Nando! Kan trouwens niet wachten op de film. Ik ben wel erg benieuwd!

  • Profielfoto
    iPredict

    Het klinkt veelbelovend. Pirates of silicon valley was al een erg leuke film.