Nando Kasteleijn
Nando Kasteleijn Nieuws 27 april 2012

Evernote houdt dit jaar vernieuwingsronde

Evernote is sinds het begin van de App Store een succesvolle notitie-app. De afgelopen jaren is het aantal mogelijkheden uitgebreid en zijn er ook versies voor de Mac en iPad verschenen. De CEO van Evernote, Phil Libin, heeft nu bekendgemaakt dat er eind 2012 een nieuwe versie van Evernote voor de iPhone komt, zo meldt iPhoneclub. Libin deed dat tijdens een evenement van de website DutchCowboys.

Hoe deze nieuwe look vorm gaat krijgen is onduidelijk. Libin wilde tijdens het evenement daar niet heel veel over kwijt. Wel werd duidelijk dat Evernote een todo-functionaliteit krijgt. Ook komen er meer opties voor bedrijven, zoals de mogelijkheid om met meerdere accounts in te loggen.

Voor het takenaspect zal de basis weleens Egritlist kunnen zijn. De applicatie is onlangs door Evernote overgenomen en is gericht op het synchroniseren van todo’s via Evernote. Volgens iPhoneclub was het eerste plan om een losstaande todo app uit te brengen. Nu is alsnog besloten om de todo-app direct te integreren in Evernote. Daarmee wordt het een grotere concurrent van Wunderkit. De uitgebreide todo-app van 6Wunderkinder focust op het samenwerken in workspaces op het gebied van taken en notities. Evernote heeft dan wel geen workspaces, maar wel de combinatie van notities en taken.

Tot slot zei Libin dat er in de loop van dit jaar een hoop nieuwe apps en redesigns komen, om te beginnen dus de iPhone-app. Of dat ook betekent dat de iPad- en Mac-versie een update krijgen is onduidelijk, al is dat wel logisch voor de todo-synchronisatie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Evernote houdt dit jaar vernieuwingsronde
Sluiten