Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 22 maart 2012
Leestijd: 2 minuten

Waar koop je als eerste de nieuwe iPad?

Het is Apple weer gelukt om een hype te creëren rond de lancering van de nieuwe iPad. In het buitenland zijn in het eerste weekend meer dan 3 miljoen exemplaren over de toonbank gegaan en hier in Nederland gooien een aantal winkels ‘s nachts de deuren open om hardcore fans zo snel mogelijk te bedienen.

OMT zocht uit hoe jij het snelst aan een nieuwe iPad komt!

De volgende Apple Premium Resellers gaan vannacht open om 0.01 uur:

 • Amac Amersfoort
 • iAm Store Amsterdam
 • iCentre Amsterdam (CS)
 • Amac Apeldoorn
 • iAm Store Arnhem
 • Amac Den Bosch
 • Amac Deventer
 • Amac Doetinchem
 • iAm Store Dordrecht
 • Amac Eindhoven (Demer)
 • Xando Enschede
 • iCentre Groningen
 • iCentre Haarlem
 • ivizi Heerlen
 • iAm Store Hilversum
 • iCentre Leeuwarden
 • ivizi Maastricht-Wijck
 • Xando Nijmegen
 • iCentre Oss
 • Amac Roermond
 • iAm Store Rotterdam
 • Amac Sittard
 • iCentre Tilburg
 • Amac Utrecht
 • iAm Store Utrecht
 • iAm Store Veenendaal
 • ivizi Venlo
 • Xando Zwolle

Bij iAm Store ontvangen de eerste 50 mensen per winkel een speciaal T-shirt. iFactors geeft in alle steden haar medewerkers een vrije nacht, maar verwacht ze wel vrijdagochtend om 7.00 uur om de eerste klanten aan een iPad te helpen. Medewerkers van Amacivizi en Xando krijgen weinig slaap want ook die winkels, met uitzondering van ivizi Venlo, gaan om 7.00 uur ‘s ochtends al weer open. iCentre spreidt het personeelsleed en opent om 7.00 uur in Alkmaar, Almere, Amstelveen, Assen, Delft, Ede, Emmen, Heerenveen, Hengelo, Hoorn, Leidschendam, Lelystad, Uitgeest, Zaandam en Zeist. LJS in Den Haag doet alsof er niets aan de hand is en opent gewoon om 9 uur ‘s ochtends.

De officiële Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam gaat vrijdag voor de gelegenheid al om 8 uur ‘s ochtends open. Hier zul je de grootste voorraad aantreffen. In de OMT community hebben de eerste rijzitters zich al verzameld.

Tenslotte gaat een aantal Mediamarkten en Dixons-vestigingen ook vannacht om 0.01 uur open.

Voor mensen die thuis willen blijven maar toch niet achter het net willen vissen is er ook een optie: In de webshop van iCentre kun je de nieuwe iPad vanaf middernacht ook online bestellen. Wanneer je dit snel doet, wordt er direct uit de aanwezige voorraad geleverd.

Waar ga jij je nieuwe iPad halen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Waar koop je als eerste de nieuwe iPad?
Sluiten