Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 maart 2012
Leestijd: 1 minuut

Verkoop iPad start middernacht 23 maart

De nieuwe iPad is vanaf aanstaande vrijdag te koop in Nederland. Dat was al bekend, maar vanaf hoe laat dit gaat gebeuren blijft een raadsel. Vorig jaar begon de Nederlandse verkoop van de iPad op een vrijdagmiddag om 17 uur. De nieuwe iPad werd in de V.S. (en een aantal Europese landen) afgelopen vrijdagochtend al vanaf 08 uur verkocht.

Misschien dat het startschot voor de verkoop van de nieuwe iPad in Nederland echter nóg vroeger plaats zal vinden. Bronnen melden OMT namelijk dat Apple Premium Resellersvoorbereidingen treffen voor een lancering van de iPad in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 maart. Om middernacht zouden de eerste iPad’s over de toonbank mogen gaan. Ook Media Markt lijkt dit van plan te zijn. Bij filialen van de electronica-retailer zijn bordjes opgehangen waarin aangekondigd wordt dat de winkel aanstaande donderdag om 23.59 open gaat voor “de lancering van een langverwacht product”. 

Officiële bevestiging van de midnight-verkoop ontbreekt nog. Ook is niet bekend wat er bij de Apple Store in Amsterdam gebeurt rond de uitkomst van de nieuwe iPad. Het is mogelijk dat de verkoop daar pas vrijdagochtend begint terwijl resellers al om middernacht beginnen. In de V.S. gingen Apple Stores ook om 08 uur ‘s ochtends open terwijl het warenhuisketen Wallmart al om middernacht begon met het verkopen van nieuwe iPads.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Verkoop iPad start middernacht 23 maart
Sluiten