Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 14 maart 2012
Leestijd: 1 minuut

Samsung ‘verklapt’ 7 inch iPad

Apple en Samsung mogen dan in rechtbanken over de hele wereld tegenover elkaar staan, de bedrijven zijn tegelijkertijd ook goede zakenpartners. Sterker nog, Apple is Samsung’s grootste afnemer van electronica-onderdelen, zoals processors en beeldschermen.

In een interview met een Koreaanse krant vertelt een anonieme hooggeplaatste medewerker van Samsung dat Apple van plan is om dit jaar voor 11 miljard dollar aan onderdelen bij het Zuid Koreaanse bedrijf te kopen, onder andere voor een kleiner model iPad, zo beweert de medewerker. Volgens hem krijgt de mini iPad een Samsung-scherm van 7,85 inch.

Het gerucht dat Apple werkt aan een kleinere iPad is niet nieuw. Tegelijkertijd heeft Apple’s toenmalige CEO Steve Jobs in het verleden afgegeven op kleinere tablets. Die zouden te groot zijn voor je binnenzak en te klein om écht op te werken. Volgens Samsung zullen we dit jaar nog zien dat men onder de nieuwe leiding van Tim Cook tot andere inzichten gekomen is in Cupertino.

Wat zou jij vinden van een kleinere iPad?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Samsung ‘verklapt’ 7 inch iPad
Sluiten