Opening Apple Store: OMT is er bij. Jij ook?

Morgen om 10.00 uur is het zover. Vanaf dat moment kan iedereen de Apple Store aan het Amsterdamse Leidseplein in om zich te vergapen aan staal, steen, glas en gadgets. Net als bij andere Apple Store-openingen zal er vanavond al een rij staan met enthousiaste Applefans die als één van de eersten naar binnen willen.

Het blijft vannacht droog en met 9 graden Celsius onder een isolerend wolkendek zijn de omstandigheden naar de tijd van het jaar ideaal. Wil je weten hoe je een nacht voor een Apple Store doorbrengt? Bekijk dan onze video van de iPad 2 lancering in New York voor een paar tips.

One More Thing is er zaterdagochtend natuurlijk ook bij. Niet om in de rij te staan, maar wel om op de OMT website live verslag te doen van deze Nederlandse primeur. De mensen die in de rij staan en zich naar ons toe bekend maken als OMT’er, maken kans op een uniek voor de gelegenheid gemaakt gratis OMT T-shirt.

Reageer op artikel:
Opening Apple Store: OMT is er bij. Jij ook?
Sluiten