Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 7 maart 2012

iPhoto nu ook naar iOS

iMovie en Garageband gingen hem al voor, maar nu is ook iPhoto beschikbaar op de iPad. Tijdens de keynote in San Francisco kondigde Apple de nieuwe app aan die beschikbaar zal zijn voor de iPads, iPhone en iPod touch.

Met iPhoto voor iOS kun je snel door al je foto’s browsen en foto’s vergelijken zodat je snel de matige foto’s van de briljante kunt onderscheiden. Met iPhoto kun je nu net als zijn grote broer op de Mac foto’s bewerken al gaat het op de iPad een stuk intuïtiever. Met je vinger kun je delen van de foto bewerken.

Met penselen kun je delen van je foto verbeteren. Bijvoorbeeld met de kwast om hier en daar plekken donkerder te maken. Of om delen scherper te maken. Of om rode ogen te verwijderen. Daarnaast kun je ook iPhoto het werk laten doen met de ingebouwde filters: Duotone, Aura, Vintage, Artistic, Warm & Cool, etc.

Tot slot introduceert iPhoto voor iOS zogenaamde ‘Photo Journals’. Hierbij selecteer je een aantal foto’s waarna iPhoto er een mooi verslag van maakt. Inlcusief kaarten, onderschriften en weerrapporten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
iPhoto nu ook naar iOS
Sluiten