Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 29 maart 2012
Leestijd: 1 minuut

‘Dunne MacBook Pro in april in productie’

Nadat Digitimes ons twee weken geleden had verteld dat de productie van een nieuwe, op de MacBook Air lijkende, 15″ MacBook Pro was gestart, herzien ze nu hun verhaal. Productie wordt gestart in april, een datum die beter aansluit bij de planning van Intel, waar de zuinige Ivy Bridge processor vandaan moet komen.

Een 13,3″ model van de MacBook Pro moet vanaf juni geproduceerd gaan worden. Opvallend hierbij is dat de productieaantallen van de 13,3″ beduidend hoger zijn dan de 15″, wat betekent dat Apple hiervoor een veel grotere afzetmarkt voorziet.

Een ander gerucht gaat over de resolutie van het beeldscherm. Nu de nieuwe iPad een resolutie heeft die bijna gelijk is aan een 17″ MacBook Pro en nu iconen in Mountain Lion een hogere resolutie krijgen, gaan er stemmen op dat Mac-beeldschermen ook een retina scherm gaan krijgen. De nieuwe MacBook Pro zou wat dat betreft wel eens de eerste Retina-Mac kunnen worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Dunne MacBook Pro in april in productie’
Sluiten