Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 23 maart 2012
Leestijd: 2 minuten

Nederland staat in de rij voor nieuwe iPad

De eerste nieuwe iPad’s gingen vannacht over de toonbank bij Apple Premium Resellers en Authorised Resellers in Nederland. Vanuit het hele land kreeg OMT foto’s binnen van rijen wachtenden. Het lijkt er op dat filialen van Media Markt en Dixons iets minder in trek waren bij het publiek. Afgaand op berichten van OMT’ers waren de rijen daar vaak korter. De populairste iPad’s zijn op vooralsnog het instapmodel (16 GB WiFI) en de duurste versie (64 GB WiFi + 4G). Resellers melden ons dat hun voorraden nu groter zijn dan vorig jaar bij de uitkomst van de iPad 2.

Bij de Apple Store in Amsterdam begon de verkoop vanochtend om 08 uur. Gisterenmiddag werden daar al de eerste rijzitters gesignaleerd maar mede door de nachtverkoop bij resellers bleef het vrij rustig op het Leidseplein tot vanochtend vroeg. De rij groeide toen alsnog aan tot Apple-Store-waardige proporties. Over voorraden in de Apple Store is officieel niets bekend, maar ons bereiken berichten dat men vermoedt genoeg nieuwe iPad’s te hebben om vandaag de hele dag mee door te komen. 

Ook de online verkoop van de nieuwe iPad is inmiddels van start gegaan in de Online Apple Store. Daar moet je echter één tot twee weken wachten voor je bestelling in huis is. De online winkel van iCentre daarentegen belooft bestellingen die voor 16 uur gedaan worden nog vandaag te verzenden. Niet alle modellen zijn op dit moment echter op voorraad.

Voor wie er vannacht en vanochtend niet bij was maar toch even mee wil genieten volgt hier een foto-impressie. Heb jij nog foto’s of video’s van de iPad-verkoop bij jou in de buurt? Stuur het ons op [email protected].

Apple Store, Amsterdam (via Twitter)
Amac Eindhoven
Media Markt Breda
iAm Store Hilversum
iAm Store Amsterdam
Sushi in de rij bij Amac Apeldoorn
iVizi Maastricht
Dixons Wijchen
Switch Gent, België (via Nieuwsblad.be)
Voldoende voorraad bij Media Markt, Amsterdam Noord
Dixons Goes
Dixons Osdorpplein, Amsterdam
iCentre Tilburg
Amac Amersfoort
Amac Den Bosch
iAm Store Dordrecht
Koffie en rust bij Xando Enschede
Frisdrank en bitterballen bij iAm Store Arnhem (via Twitter)

[jwplayer mediaid=”35777″]
iAm Store Rotterdam

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederland staat in de rij voor nieuwe iPad
Sluiten