Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 3 maart 2012

Senior VP John Browett bij opening Apple Store

Hij gaat pas over twee maanden echt aan de slag voor Apple, maar toch was de Senior Vice President Retail in spé John Browett aanwezig bij de opening van de Apple Store aan het Leidseplein in Amsterdam. We hebben een praatje met de opvolger van Ron Johnson gemaakt, maar over de inhoud daarvan mogen we niets zeggen.

John was in Amsterdam om de opening van een Apple flagship Store mee te maken, een winkel waarin Apple op een A-locatie in een bijzonder pand alles uit de kast haalt om de bezoekers te fêteren op een onvergetelijke ervaring. Vooruitlopend op het video-verslag vind je na de lees verder een overzicht in beelden.

Senior Vice President in spé John Browett

‘s Avonds om 23 uur stonden de eerste Applefans al in de rij en begonnen de eerste foto’s van nachtbrakers binnen te stromen op het forum. Het merendeel was speciaal voor de opening overgekomen uit het buitenland. De nuchter ingestelde Nederlanders kwamen vanaf 7 uur ‘s ochtends aanwaaien en sloten aan in een rij die al snel tot aan het Vondelpark doorliep.

Halverwege de rij (foto: iCreate Magazine)

De buren ABNAMRO, Mini en Starbucks deelde appels, koffie en muffins uit aan de wachtende meute. Kort voor 10 uur deden alle 300 Apple-medewerkers een high-five rondje langs de rij, waarna ze zich klaarmaakte voor de opening.

Appels van ABNAMRO
High five (foto: iCreate Magazine)

Klokslag 10 uur gingen de deuren open en mochten Duitser Volker en Amerikaan Gary (van de bekende Apple Store website ifoAppleStore.com) als eerste door een haag van juichende Apple-medewerkers naar binnen.

De eerste fans stromen naar binnen onder het oog van vele camera's
Verbazing (foto: Pim van den Berg – perspectives.nl)
Haag van Apple medewerkers

Aan de eerste 4.500 mensen, waaronder fysiek overtuigende Apple-fans werden oranje Apple T-shirts uitgedeeld.

Apple tattoo (foto: Melvin Veldhuisen)

OMT hield het exclusiever met slechts 30 stuks voor de lucky few.

I was there

Als afsluiter twee prachtige 360º panoramafoto’s gemaakt door Henri Smeets:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Senior VP John Browett bij opening Apple Store
Sluiten