Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 19 maart 2012
Leestijd: 1 minuut

Al 3 miljoen nieuwe iPads verkocht

Apple smijt vandaag met grote cijfers. Nadat het vandaag al aankondigde dat het miljarden uitkeert aan aandeelhouders, maakt het nu de tussenstand bekend van het aantal verkochte iPads. Tot vandaag heeft Apple namelijk al 3 miljoen iPads verkocht. Een record.

Vorig jaar deed Apple er drie maanden over om 4.6 miljoen iPads te verkopen. Volgens Phil Schiller is het de sterkste iPad lancering ooit. “Customers are loving the incredible new features of iPad, including the stunning Retina display, and we can’t wait to get it into the hands of even more customers around the world this Friday.”

Vanaf vrijdag is de nieuwe iPad te koop in 24 extra landen, te weten Oostenrijk, Belgie, Bulgarije, Tsjechie, Denenmarken, Finland, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Macau, Mexico, Nieuw Zeeland, Noorwegen, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden en niet te vergeten: Nederland.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Al 3 miljoen nieuwe iPads verkocht
Sluiten