Walter Isaacson op 2 april in Amsterdam [UPDATE]

7 reacties

De biografie over Steve Jobs, geschreven door Walter Isaacson, is tot op heden het meest complete werk wat is verschenen over de voormalig-CEO van Apple. Isaacson sprak met tientallen famileleden, vrienden, collega’s en zelfs concurrenten, om zo het beste beeld mogelijk van Steve Jobs te scheppen.

Isaacson tourt op dit moment de wereld over om zijn boek te promotenen hij doet gelukkig ook Nederland aan. Het John Adams Institute, in samenwerking met De Rode Hoed te Amsterdam, organiseert op maandag 2 april een speciaal interview met Isaacson. Het interview vindt plaats in de avonduren, van 20:00 uur tot 22:00 uur, dus je hoeft er geen vrije dag voor op te geven. Kaartjes kosten €18,50, leden van het JAI betalen €11 en studenten/senioren komen helemaal voor een prikkie naar binnen: €10. Kaarten zijn hier te koop.

UPDATE: Kaarten voor niet-leden en studenten zijn inmiddels uitverkocht.

Mocht je zelf niet naar het interview kunnen komen, wees niet getreurd. OMT is aanwezig en zal naderhand uitgebreid verslag doen van de avond.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  tms18

  Kan je gelijk ff een handtekening scoren dan is je boek echt compleet

 • Profielfoto
  karelschapie

  2 kaartjes besteld. Heb het boek in NL en engels dus beiden maar menemen en laten signeren met de hand die de hand van Steve himself heeft geschud

 • Profielfoto
  recoiller

  uitverkocht voor nietleden..

 • Profielfoto
  sybian

  betalen voor reclame en er mee weg komen? hij heeft wat geleerd van jobs blijkbaar.

 • Profielfoto
  MacFundamentalist.nl

  Ik vond het boek te slecht voor woorden.

 • Profielfoto
  MouseMighty

  Oh je vind de film beter zeker?:nerd: Lijkt best interessante meeting, heb helaas geen tijd.

  [correctiemodus]promotenen[/correctiemodus]???

 • Profielfoto
  rennified

  Ik ben erg benieuwd naar jullie review! Ik vond het in ieder geval een zeer vermakelijke avond. Het boek bevatte eigenlijk geen extreme verrassingen, maar vooral de ‘begintijd’ was mooi omschreven als een beeld van een man van uitersten . . . either you’re a hero or you’re a bozo:-)

  Leuk dat ik er via OMT achter was gekomen en ik ben erg benieuwd naar jullie verslag!

  PS. ik heb nu ook een fijne krabbel in mijn exemplaar.