Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 14 februari 2012

Vanavond live toespraak Tim Cook

Ook al heeft hij niet de stage persona van Steve Jobs, goed spreken kan Tim Cook zeker. De CEO van Apple geeft vanavond een toespraak op de Technology & Internet Conference van Goldman Sachs. Verwacht geen schokkende nieuwtjes of onthullingen, maar meer een relaas over de bedrijfsvoering van Apple.

Dit is niet de eerste keer dat Cook spreekt op deze jaarlijkse conferentie, in 2007, 2008 en 2010 stond hij eerder op het podium. Destijds in de rol van COO van Apple en dit jaar markeert het eerste optreden van Cook als CEO. De presentatie van Cook is vanavond vanaf 21:30 uur (Nederlandse tijd) te beluisteren via deze pagina.

Dit soort conferenties worden niet vaak voor het publiek toegankelijk gemaakt, dus dit kan worden gezien als een kleine uitzondering. Hoogstwaarschijnlijk gaat Cook dieper in op trends in de markt en hoe Apple hier als bedrijf op reageert.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Vanavond live toespraak Tim Cook
Sluiten