Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 3 februari 2012
Leestijd: 1 minuut

Toch geen “gek” Apple-evenement in februari

In principe is elk evenement van Apple interessant, zelfs als het niet gaat om de lancering van een nieuw product. Wat we echter voor moeten stellen met een “gek” evenement van Apple in februari van dit jaar, dat weten we niet. Het zou hier echter niet gaan om een productlancering.

De site Macotakara kwam met de mededeling dat Apple maart zou gebruiken voor de lancering voor een nieuwe iPad en dat ze een ander evenement zouden houden in februari. De site Loop in Sight haalt deze bewering aan en claimt dat er zeker weten “geen evenement van Apple plaats gaat vinden in februari, gek of niet.” Deze bewering zou komen van een directe bron bij Apple. Daar is in ieder geval geen woord Spaans bij. Maart staat echter nog steeds in de planing voor de bekendmaking van de volgende generatie iPad.

Maart zou precies passen in het tijdschema passen wat in lijn ligt met de lancering van de vorige iPad. De iPad 2 kwam namelijk in maart 2011 aan het licht. Van de derde iPad wordt verwacht dat er een quad-core A6-processor in zit, het scherm een dubbel zo hoge resolutie heeft als de huidige iPad en natuurlijk mag ook Siri niet ontbreken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Toch geen “gek” Apple-evenement in februari
Sluiten