Yoeri
Yoeri Nieuws 1 februari 2012

Tim Cook stelt ongeruste klant gerust

Nadat Apple bekendmaakte dat John Browett de nieuwe Senior Vice President of Retail zou worden waren mensen bang voor zijn aanstelling. Dixons heeft in het Verenigd Koninkrijk geen goede naam en wordt zelfs het slechtste van Best Buy en RadioShack bij elkaar genoemd.

Tim Cook heeft gereageerd op een mail van een ongeruste klant en zei hierin dat Browett the best by far is.

Tony,

I talked to many people and John was the best by far. I think you will be as pleased as I am. His role isn’t to bring Dixons to Apple, it’s to bring Apple to an even higher level of customer service and satisfaction.

Tim

Het lijkt er dus op dat Tim Cook in tegenstelling tot Steve Jobs wél reageert op e-mails van bezorgde klanten. John Browett gaat vanaf april aan de slag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tim Cook stelt ongeruste klant gerust
Sluiten