Yoeri
Yoeri Nieuws 16 februari 2012

Je Mac nu al op je HDTV met AirParrot

Eén van de grote, nieuwe functies van OS X 10.8 Mountain Lion is dat AirPlay Mirroring ingebouwd is. Deze functie kennen we van de iPhone en iPad en laat via een Apple TV precies hetzelfde op de televisie zien als wat op je iPad te zien is. Middels een third-party app is dit nu al mogelijk.

AirParrot zorgt ervoor dat AirPlay net als op de al over de feature beschikkende apparaten uitgevoerd wordt: je scherm wordt synchroon weergegeven op je televisie waardoor je een extra monitor hebt. De applicatie werkt zoals nodig is, maar heeft wel wat nadelen. Zo wordt er geen geluid afgespeeld en zet de Apple TV zich automatisch in slaapstand. Ook zul je een kwaliteitsvermindering waarnemen.

De ontwikkelaar van AirParrot liet weten dat hij nog aan de app werkt en dus binnenkort updates uit gaat brengen die de bugs gaan verhelpen.

AirParrot is voor $9,99 te downloaden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Je Mac nu al op je HDTV met AirParrot
Sluiten