Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 9 februari 2012

Is dit de achterkant van de iPad 3?

Als we de geruchten mogen geloven kunnen we zo vroeg als begin volgende maand een nieuwe iPad verwelkomen. De precieze specificaties van de nieuwe generatie van Apple’s tablet zijn niet bekend, maar er wordt gehoopt op een snellere processor, een scherper scherm en een betere camera.

Daarnaast wordt verwacht dat er wat betreft design weinig zal veranderen. De site RepairLabs heeft een foto naar buiten gebracht waarvan zij beweren dat het de achterkant is van de iPad 3. Afgaande op dit beeld kunnen we stellen dat het design inderdaad nagenoeg hetzelfde blijft, maar dat de aanhechtingen voor het moederbord daadwerkelijk anders zijn, wat kan wijzen op een andere indeling van de interne onderdelen (waaronder de CPU).

Daarnaast is de opening voor de camera anders en lijkt ook het LCD-scherm anders ingedeeld te zijn. Toegegeven, dit zijn niet de bewijzen voor de daadwerkelijke specificaties, maar zoals het er nu naar uitziet, lijken de verwachtingen waar te worden en is de iPad 3 een aanzienlijke upgrade ten opzichte van de eerdere modellen.

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Is dit de achterkant van de iPad 3?
Sluiten