Indrukwekkend videoarchief over Jobs

8 reacties

Op 5 oktober 2011 overleed Steve Jobs  na een jarenlange strijd met kanker. Apple was haar meest inspirerende topman verloren en de wereld was een visionair armer. Steve jobs zal voor altijd verbonden blijven aan Apple, Steve wás Apple. De invloed van Jobs zal nog lang voelbaar zijn, binnen en buiten Apple.

Uit het oog is niet uit het hart en om ons bij vlagen te herinneren aan de genialiteit van Jobs, heeft Scot Hurff op de videosite Chill een poging gedaan om het ultieme videoarchief over Steve Jobs te maken. Alle spraakmakende video’s (of althans, zoveel mogelijk) op een enkele plaats. Kijk er zelf maar eens, de kans is groot dat je een stukje film ziet dat nieuw voor je is.

Het kan natuurlijk zijn dat je een presentatie mist van Steve die juist zoveel indruk op je heeft gemaakt. Of die ene reclame van Apple, die jou nog vers in het geheugen staat, maar die je niet terug kan vinden in de genoemde collectie. Is dat het geval, laat het dan vooral weten, zodat de rest van OMT ook mee kan genieten.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  Gijs Raggers

  Chill it is.

 • Profielfoto
  App69

  Awesome.

 • Profielfoto
  Maced.2

  gewoon weg geweldig,wat mis ik deze man :cry:

 • Profielfoto
  binaries4me

  Zie ook http://www.nextcomputers.org/ hier op staan allemaal video’s online waar Steve spreekt over de next computers.
  Dit is de originele website van Next met het complete archief van die periode. Er staan ook e-mails op die Steve heeft gestuurd, contracten etc.

 • Profielfoto
  sysop

  Op 5 oktober 2011 overleed Steve Jobs na een jarenlange strijd met kanker.

  Ik zou zeggen: na een jarenlange strijd tegen kanker.

 • Profielfoto
  bassbug

  zijn keynote bij introductie van de iPhone. Klassieker!

 • Profielfoto
  deCube

  Deze website samen met http://stevenote.tv/ geeft volgens mij wel een complete beeldserie van de beste man.:smile:

 • Profielfoto
  zussie

  Vreemd bij sommige filmpje heb ik geen geluid (