Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 16 februari 2012

Indrukwekkend videoarchief over Jobs

Op 5 oktober 2011 overleed Steve Jobs  na een jarenlange strijd met kanker. Apple was haar meest inspirerende topman verloren en de wereld was een visionair armer. Steve jobs zal voor altijd verbonden blijven aan Apple, Steve wás Apple. De invloed van Jobs zal nog lang voelbaar zijn, binnen en buiten Apple.

Uit het oog is niet uit het hart en om ons bij vlagen te herinneren aan de genialiteit van Jobs, heeft Scot Hurff op de videosite Chill een poging gedaan om het ultieme videoarchief over Steve Jobs te maken. Alle spraakmakende video’s (of althans, zoveel mogelijk) op een enkele plaats. Kijk er zelf maar eens, de kans is groot dat je een stukje film ziet dat nieuw voor je is.

Het kan natuurlijk zijn dat je een presentatie mist van Steve die juist zoveel indruk op je heeft gemaakt. Of die ene reclame van Apple, die jou nog vers in het geheugen staat, maar die je niet terug kan vinden in de genoemde collectie. Is dat het geval, laat het dan vooral weten, zodat de rest van OMT ook mee kan genieten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Indrukwekkend videoarchief over Jobs
Sluiten