Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 1 februari 2012

Gratis Apple TV bij T-Mobile vast internet

Zit je te overwegen om thuis te wisselen van internetprovider? Dan heeft T-Mobile misschien iets leuks voor de Apple-adept: een gratis Apple TV bij een tweejarig abonnement voor vast internet. De aanbieding geldt alleen voor de snelste twee pakketten: het 20Mb/s ADSL-pakket en het 30Mb/s glasvezel-pakket.

Met een snelle online test op de website van T-Mobile kun je kijken of de pakketten in jouw straat beschikbaar zijn en welke effectieve snelheid je kunt verwachten.

De Apple TV is het € 119,- kostende zwarte doosje van Apple waarmee je iTunes aan de televisie knoopt. Airplay maakt het mogelijk om draadloos muziek, films en foto’s te streamen vanaf een Mac, iPhone of iPad. Ook kunnen we in Nederland en België eindelijk (HD-)speelfilms die zijn gekocht of gehuurd in de iTunes Store afspelen op de Apple TV.

T-Mobile’s ‘Snel Internet‘ (ADSL tot 20Mb/s) kost het eerste jaar € 17,- per maand en daarna € 24,- per maand (totaal voor 2 jaar € 576,-). Naast de Apple TV krijg je een gratis Huawei modem en een gratis spamfilter op 4 5GB e-mailboxen.

T-Mobile’s ‘Fiber Fast‘ (glasvezel tot 30Mb/s) kost het eerste jaar € 19,50 per maand en daarna € 29,95 per maand (totaal voor 2 jaar € 593,-). Overige zaken zijn hetzelfde als bij het ADSL abonnement.

Beide abonnementen zijn tegen meerprijs ook verkrijgbaar met ‘bellen soms’, of ‘bellen vaak’ (Voice over IP).

tip: iPhoneclub

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gratis Apple TV bij T-Mobile vast internet
Sluiten