Goochelaar, iPhone-fotografen en LEGO in Amsterdamse Apple Store

7 reacties

Daags voor de opening van de Apple Store in Amsterdam zijn de eerste speciale evenementen verschenen in de online agenda van de winkel. Hierbij moet je niet denken aan productonhullingen, maar aan presentaties van sprekers die niet bij Apple werken, maar wel gebruik maken van Apple-producten.

De eerste drie evenementen zijn inmiddels ingepland. Op zaterdag 10 maart zal LEGO tussen 13:30 en 14:30 demonstraties geven van Life of George, een interactief spel dat het van LEGO-blokjes combineert met een eigen iPhone-app. Om 15 u. neemt de beroemde iPad-goochelaar Simon Pierro het stokje over met een uur-durende goochelshow. Op 17 maart is het de beurt aan Jonne Kingma, Marianne Hope en Joanna Janczak. Deze professionele iPhone-fotografen tonen tussen 15 en 16 u. hun werk en vertellen er over,

speciale evenementen op 10 maart
speciaal evenement op 17 maart

Alle sessies zijn gratis toegankelijk. Je kunt er zonder voorinschrijving naartoe.

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  knekkie

  Super vet. Ik weet waar ik mijn regenachtige zaterdagen ga slijten

 • Profielfoto
  EL-CHEAPO

  Typo: iPad-gOOchelaar

  Verder: goed idee!

 • Profielfoto
  html-junky

  Leuk!! Simon Pierro heb ik altijd al eens in het echt willen zien

 • Profielfoto
  reporterdavid

  Lego, dat vind een bepaald OMT-er wel leuk! *heh koen ;)*

 • Profielfoto
  CorMac

  Zo goed is de goochelaar niet. Als je de video bekijkt waar de link naar verwijst zie je soms duidelijk “wat ” hij doet. Bv op 49 seconden, zie je duidelijk dat hij het balletje al in zijn hand heeft.

 • Profielfoto
  macdotcom

  @CorMac: ‘ Als je de video bekijkt waar de link naar verwijst zie je soms duidelijk “wat ” hij doet. Bv op 49 seconden, zie je duidelijk dat hij het balletje al in zijn hand heeft.”

  Waar zeur je nou over!
  Het is toch gewoon leuk. Iedereen weet toch dat het trucage is.
  Filmpje is knap gemaakt gewoon.

 • Profielfoto
  ch3izs

  Zou wel jammer zijn als al dit soort evenementen altijd op zaterdag zijn. Ik woon namelijk niet in de buurt van Amsterdam, dus zo ‘gratis’ zal het niet zijn voor mij:(