Michiel de Vries
Michiel de Vries Nieuws 4 februari 2012
Leestijd: 1 minuut

Genius beschikbaar op Apple TV

De laatste update voor de Apple TV brengt Genius met zich mee. Hierdoor kunnen gebruikers een functionaliteit inschakelen die hen content aanraadt aan de hand van wat al bekeken is. De optie werkt voor films en televisieseries en heeft logischerwijs alleen betrekking op het aanbod uit de iTunes Store.

Genius is al een tijd een vast onderdeel van iTunes. Binnen iTunes is het mogelijk om afspeellijsten te maken aan de hand van een paar nummers. Genius kijkt dan zelf naar de artiesten die het meest in de buurt komen. Echt wereldschokkend is de toevoeging niet, maar het is zeker handig voor gebruikers die op zijn zijn naar meer interesante content en zelf door de bomen het bos niet meer zien.

Vorig jaar verkocht apple ruim 4,2 miljoen Apple TV’s. Het kekke zwarte kastje is na de laatste revisie nog steeds een “hobby-project” van Apple, maar in combinatie met Airplay is het zeker een waardige toevoeging aan het assortiment onder je televisie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuw, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.

Reageer op artikel:
Genius beschikbaar op Apple TV
Sluiten