‘Foxconn doet iPad 3 al op de post’

19 reacties

Een aantal Chinese websites meldt dat er vanaf vandaag geheimzinnige vrachtvluchten gepland staan van Foxconn-fabrieken in het Chinese Chengdu naar drie grote Amerikaanse steden: New York City (oostkust), Chicago (midden) en Los Angeles (westkust). Volgens de door 9to5Mac opgetekende bronnen zijn de veiligheidsmaatregelen rond de vrachtvluchten ongekend streng. Zo mag de vracht niet te lang in een hangar of op het vliegveldplatform blijven staan en is er continue bewaking.

Vanwege de ongewoon strenge beveiliging wordt aangenomen dat het hier om de eerste voorraden van de volgende generatie iPad gaat, vooruitlopend op de vermoedelijke onthulling op 6 of 7 maart. Volgens bovengenoemde bronnen zouden de iPad’s die nu naar de Verenigde Staten vliegen vanaf 9 maart geleverd kunnen worden aan consumenten.

Mogelijke eerste iPad-vlucht vanuit China (via Twitter)

Hoe betrouwbaar deze bronnen zijn is niet duidelijk. Mochten de geheimzinnige vluchten inderdaad de eerste ladingen iPad’s bevatten, dan zou dit betekenen dat de iPad vrijwel direct leverbaar is. Vorig jaar had Apple bij de iPad 2 nog een week nodig tussen lancering op 2 maart en verkrijgbaarheid in de winkel en online op 11 maart.

Hoogstwaarschijnlijk zal het na uitkomst in de V.S. nog een aantal weken duren voordat de nieuwe iPad ook in Nederland en België verkrijgbaar is. Verwacht dus niet dat je aanstaande zaterdag bij de opening van de Amsterdamse Apple Store al met een iPad 3 naar buiten kunt lopen.

Reacties

19 reacties
 • Profielfoto
  Bento

  North- en South Dakota, Nebraska, Kansas, Oklahoma en Texas, dat wordt gezien als het midden van de US of A. Chicago, Ill. niet hoor.

 • Profielfoto
  toineenzo

  Spannend!!!

 • Profielfoto
  Robbiedelfgauw

  Ik ben 11 maart jarig dus ik hoop dat hij dan zaterdag 10 maart in de winkel ligt,zou super zijn

 • Profielfoto
  karelschapie

  De Apple store van 020 zal wel genoemd worden bij de keynote

 • Profielfoto
  Thomas18NL

  Zou een mooie opening zijn als de nieuwste iPad daar als allereerste van het land te koop zou zijn =)

 • Profielfoto
  ¿`„

  Goh wanneer… wacht.. er komt een bericht binnen….

 • Profielfoto
  ¿`„

  wowww ik hoor zojuist dat het vliegtuig halverwege de atlantische oceaan is!!!! ooooeeeeh spannnend !!!

  ff naar het toilet … ik verdraag de spanning nu echt niet meer…

 • Profielfoto
  knekkie

  hoe goed is die beveiliging als er gewoon foto’s gemaakt kunnen worden ?
  :P

 • Profielfoto
  Xcode

  Haha, toch altijd weer prachtig hoe iedereen blij wordt van een vage foto: in dit geval van een UPS vliegtuig dat ingeladen wordt. Dames en heren, ik kan u vertellen dat dat wereldwijd duizenden keren per dag gebeurt. Maargoed, laat die iPad 3 maar komen. Kan er tussendoor ook even op Schiphol geland worden?

 • Profielfoto
  bestbier
 • Profielfoto
  marckq

  Ik ga maar eens die oude sok met m’n spaarcentjes onder het matras halen…

 • Profielfoto
  morty

  ik zie het wel verschijnen. Heb niet te klagen over de ipad 2 dus ik koop hem wel als het vakantie geld er is of ik voor die tijd het geld heb liggen.

 • Profielfoto
  App-ie

  En wij maar denken dat hier de iPad 3’s verscheept worden? Nee joh, de iPad 4 is al klaar en moet nu naar een select groepje bêta-testers worden gestuurd.

  Regeren is vooruitzien:razz:

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Spannend…spannend…..!!
  Dat Apple het toch óóit voor elkaar zal mogen krijgen om de producten direct leverbaar te hebben op het moment van aankondiging….! Of anders de volgende dag – in verband met absolute geheimhouding. Dat moet in deze tijd logistiek toch mogelijk zijn!

 • Profielfoto
  Renroelandt

  Ik ben ook eens benieuwd naar het resultaat van de iPad3.

 • Profielfoto
  hendrik ijzerbroot

  Mocht het inderdaad om de eerste lading iPad’s gaan (i.p.v. de Mona Lisa, Tut-Ankh-Amun of de resten van de ark van Noach) dan vind ik die geheimzinnigheid absolute onzin. Het kan natuurlijk een pr-stunt zijn maar wat is er mis met een doodnormale vrachtvlucht zonder poespas?
  .
  Soms zijn we net echt een sekte….

 • Profielfoto
  Nautdeapplefan

  Wow, mensen, rustig!:P

 • Profielfoto
  Freddy Sunder


  Mogelijks eerste UPS truck die staat te wachten op levering nieuwe iPad. WTF?

 • Profielfoto
  iFlorens

  Ik ben dit bericht met de Soundtrack van Inception op de achtergrond aan het lezen xD Het word opeens heel episch en spannend allemaal